TV genom fiber

TV genom fiber med Sappa

Tjänsteleverantören har ordet

TV. Med Sappa får du tv utan krångel. Vi har riktigt bra och tillgänglig kundservice, som du når utan knappval, och alla tv-kanaler du kan tänka dig. Dessutom har vi rimliga avtalstider och bara en månads uppsägningstid. Vi tänker nämligen bli Sveriges kundvänligaste tv-leverantör! TV SOM DU VILL.

Digital-tv, analog-tv, tv via IPTV (även kallad bredbands-tv) och tv via koaxkabel eller fiber. Sappa kan leverera tv i de flesta former till både villor och flerfamiljshus.

I vårt utbud hittar du det mesta du kan tänka dig. Vi har stora blandpaket som innehåller de vanligaste och mest populära tv-kanalerna, vi har små intressepaket som innehåller kanaler inom olika genres och vi har många HD-kanaler och utländska kanaler som du kan köpa en och en. För dig som vill se mycket film eller som vill följa de hetaste sportligorna och de senaste serierna har vi även kompletta utbud från både Viasat och C More.

Kontakta oss gärna!

Hos oss är det fritt från oändliga knappval! Vi svarar på alla frågor, oavsett om du vill beställa fler kanaler, har frågor om din faktura eller vill felanmäla störningar. Vi finns tillgängliga alla dagar, året om kl. 8-22.

Öppet alla dagar (08:00-22:00)
Telefon: 0774-444 744
E-post: hej@sappa.se
Hemsida: www.sappa.se

AB Sappa, Grafiska vägen 2A, 412 63 Göteborg